De handdoekenactie van Vroomshoopse Boys is al voor de helft geslaagd, nu de rest nog. Er zijn 750 van de 1500 blauw-gele handdoeken met Boys-logo aan de man (en vrouw) gebracht. De pupillen en junioren tot en met J015 lieten zich niet onbetuigd, hulde! Nu is het de beurt aan de teams van de JO17 en de JO19 en de senioren om resterende handdoeken te verkopen. De handdoeken kosten € 6 per stuk en per twee stuks wordt € 10 betaald.

De laatste week van februari a.s. worden de intekenlijsten verdeeld onder de leiders van de diverse teams. Op donderdagavond 9 maart kunnen de ingevulde lijsten inclusief het geld tussen 19.00 uur en 21.00 uur worden ingeleverd in de kantine. Dat kan ook op zaterdagmiddag 11 maart van 12.30 uur en 15.00 uur. Dan worden de handdoeken uitgedeeld. die vervolgens naar de kopers kunnen worden gebracht.

Het geld dat met deze handdoekenactie wordt opgehaald, wordt verenigingsbreed besteed. Daarbij een nieuw trainingsprogramma voor de jeugd: Vton, dat staat voor Voetbaltechnische ontwikkeling in Nederland. De Jeugdcommissie en Technische Commissie hebben daartoe besloten. Dat past perfect in het jeugdplan Gezonde Ambitie van Vroomshoopse Boys. Jeugdtrainers kunnen inloggen op een speciale app en hebben dan de nieuwste trainingsmethoden beschikbaar, inclusief filmpjes, ectera. Daardoor kunnen ook trainers, die niet of nauwelijks een trainersopleiding hebben gehad, door deze eigentijdse methode over de nieuwste oefenstof beschikken.

Leave a comment

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl