Beste Vroomshoopse Boys-supporters en vrienden, 

Wij hebben nieuws te delen! Wij werken inmiddels al meer dan vijf jaar aan het realiseren van een clubgebouw voor ons geliefde sportpark. Na bijna vijftig jaar trouwe dienst is ons huidige gebouw aan vervanging toe. Om dit ambitieuze project te ondersteunen, hebben we gezamenlijk met de Regiobank en Assurantiebureau Lucas een crowdfunding opgezet! 

Hoe kun jij helpen? 

Van 18 oktober tot 29 november kun je bijdragen aan ons prachtige project door een donatie te doen op onze crowdfundingpagina. Als dank voor je steun hebben we ook geweldige beloningen: 

  • Donatie van €10: Ontvang 2 kosterworsten van Huls, mogelijk gemaakt door de PLUS. 
  • Donatie van €20: Ontvang 4 kosterworsten van Huls, mogelijk gemaakt door de PLUS. 
  • Donatie van €75: Laat een naam naar keuze bedrukken op een stoeltje van de tribune. 

Je donatie wordt direct overgemaakt naar onze speciale bankrekening voor het nieuwe clubgebouw. Alle extra opbrengsten boven ons streefbedrag gaan ook rechtstreeks naar dit project! Zodoende zien we de €1500,- niet als een streefbedrag, maar als een minimumbedrag. 

Drie speciale evenementen om te noteren 

Om extra aandacht te krijgen voor de crowdfundingsactie, organiseren we drie evenementen: 

  • Vrijdag 17 november: Lasergamen in D’Oale Skoele! Jongeren kunnen lasergamen in D’Oale Skoele, met aansluitend een patatje bij ons trouwe sponsor Café Kremer. Opgeven kan via een appje naar: 06-53571438. 
  • Zaterdag 18 november: Muziekavond! Onze supportersvereniging organiseert een muziekavond in het huidige clubgebouw met de band: Johnny Handsome and Friends. 
  • Zaterdag 25 november: Feest na de derby! Na de wedstrijd tegen VV Den Ham bouwen we een feestje in ons huidige clubgebouw, met livemuziek door zanger Orlando! 

Doe mee, maak het verschil! 

Wij hopen dat je met ons wilt samenwerken het nieuwe clubgebouw te realiseren. Jouw steun brengt ons dichter bij ons doel! 

Voor meer informatie en om te doneren, bezoek onze crowdfundingpagina: https://samenvoordebuurt.nl/nl/initiatives/activities/details/funding/1152/een-nieuwe-kantine-voor-de-vromm 

Samen maken we het verschil! Alvast bedankt voor jullie steun en betrokkenheid. 

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl