Op maandagavond 4 februari ondertekende Jan-Peter Jonkman (50) uit Meppel het contract, die hem ingaande het seizoen 2019-2020 voor twee voetbaljaargangen aan tweede klasser Vroomshoopse Boys verbindt. Namens de Vroomshoopse zaterdagvereniging plaatsten voorzitter Edward Olthof, penningmeester Chantal Nevenzel en voorzitter van de technische commissie Tom Heideman hun handtekeningen onder het contract.

Leden van het hoofdbestuur en van de technische commissie van Vroomshoopse Boys waren aanwezig in de bestuurskamer voor deze contract ondertekening en voor een nadere geanimeerde kennismaking met de nieuwe hoofdtrainer. De momenteel voor het vierde seizoen bij tweede klasser sv Grambergen werkzame oefenmeester is al meer dan 26 jaar in het trainersvak werkzaam. Jan-Peter Jonkman gaf aan bewust weer voor een echte volksclub met een talentvolle spelersgroep te hebben gekozen, die met eigen opgeleide en onbetaalde spelers werkt. Een club, die ook altijd kan rekenen op de steun van vele betrokken vrijwilligers, die de club een warm hart toedragen.

Voorzitter Edward Olthof heette Jan-Peter Jonkman welkom bij Vroomshoopse Boys en zag uit naar een goed samenspel vanaf het seizoen 2019-2020. Jan-Peter Jonkman gaat over een aantal maanden hoofdtrainer Karlo Meppelink uit Hoogeveen opvolgen, die aan het eind van dit seizoen afscheid neemt van de Boys en aan de slag gaat bij eerste klasser zondag VKW uit Westerbork.

Leave a comment

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl