Onderbouw
Nu de onderbouw weer mag gaan trainen kun je gebruik maken van een extra aantrekkelijk trainingsprogramma. Onze vaste leerlijn hebben we, vanwege de stop in het voetbal, vervangen voor uitdagende leuke trainingen met oefenstof waar spelers al hun energie kwijt kunnen en veel plezier beleven. Kinderen hebben ‘honger’ naar de bal en daar hebben we in de komende trainingen rekening mee gehouden.

Vanaf 29 april is je telefoon gevuld met deze leuke trainingen. We wensen je veel voetbalplezier!

Via de VTON PLAY-APP kunnen spelers ook de komende weken skills leren zodat ze ook in het weekend actief kunnen blijven.

Bovenbouw:
Afhankelijk van de afspraken die er per gemeente met de club worden gemaakt kunnen jongeren van 13 tot en met 18 jaar vanaf 29 april onder begeleiding buiten sporten met elkaar!

Je staat voor een behoorlijke opgave! De spelers mogen samen het veld weer op maar dienen wel 1,5 meter afstand te houden. Dat vergt veel van jouw als trainer in organisatorische en disciplinaire vorm. Wij begrijpen dat dit lastig is. Daarom hebben wij met ons team van professionals naar de mogelijkheden gekeken. Hieruit is een database aan trainingen ontstaan die je in kunt zetten. Vanaf 29 april zit dit in je telefoon.

Reguliere partijspelen moet je echt nog even vergeten. Het is niet makkelijk om spelers daarvan te overtuigen, maar de grote winst is dat je weer samen op het veld iets met een bal mag gaan doen.

Vanuit VTON hebben we trainingen voor je samengesteld met 1,5 meter afstand onderling, die leuk en uitdagend zijn om te doen. Jouw rol als trainer is weliswaar iets anders dan anders, maar dat is een kleine opoffering deze periode. Door deze oefeningen op een intensieve wijze aan te bieden kunnen spelers hun energie kwijt en worden ze langzaamaan weer voetbalfit.

Spelers kunnen ook de komende weken gebruik maken van de VTON play-app zodat men ook thuis kan werken aan balgevoel en conditie.

Voor extra inspiratie van oefenstof verwijzen we je naar de online webapp VTONAPP.COM Log in met jouw gebruikersnaam en wachtwoord.

Ga naar: Training samenstellen / oefeningen / oefenvormen 1,5 meter.

Vragen over je account van VTON? Neem dan contact met Tim van der Kolk, via timvdkolk@hotmail.com.

Leave a comment

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl