Iedereen de beste wensen voor 2017

En dan zitten we alweer ruim een week in het nieuwe jaar. Iedereen nog de beste wensen voor 2017.
 
Zoals iedereen al wel weet waren wij vorig jaar erg hoog ingedeeld. Alles lijkt er op dat onze boys nu toch een stapje lager mogen voetballen. Het is nog niet definitief bekend gemaakt maar als we kijken bij ons team op voetbal.nl dan zien we dat alles bijna weggehaald is. Dus zou het betekenen dat wij elders worden ingedeeld, maar dit is nog niet te zien. We wachten met spanning af en hopen op korte termijn meer info hierover te hebben zodat ook jullie uit de onzekerheid zijn.  
 
Dat betekent dus wel dat wij nog geen schema voor het rijden en wassen kunnen maken helaas. Zo snel wij meer weten zal het schema zo snel mogelijk jullie kant op komen. 
 
Gisteren heb ik Nick Beldman nog even gesproken, hij gaat voorlopig stoppen met voetballen vanwege een blessure. Al shij geopereerd moet worden dan is de revalidatie periode 4 mnd tot 1 jaar. Wij wensen hem heel veel beterschap en als er een operatie komt een heel voorspoedig herstel.
Wel wil hij zo vaak als hij kan bij de wedstrijden aanwezig zijn, en zijn steentje bijdragen waar hij kan. Wat natuurlijk super is, ook voor de rest van het team.
 
De training begint ergens eind januari weer maar daar zullen jullie zelf nog bericht van krijgen in jullie app-groep.

Leave a comment

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl