Indeling eerste elftal Vroomshoopse Boys bekend gemaakt

In het seizoen 2024-2025 komt Vroomshoopse Boys 1 uit in de tweede klasse H. van Oost, zo maakte de KNVB bekend. Opvallend daarbij is dat er slechts vijf teams uit de vorige competitiejaargang in de tweede klasse I. zijn overgebleven. Dat komt ook door degradaties van maar liefst vijf teams uit die klasse. Er wachten de Boys komend seizoen twee gemeentelijk derby’s en drie regionale ontmoetingen: vv Den Ham, DOS’37 uit Vriezenveen (degradant eerste klasse, Oranje Nassau uit Almelo, Hulzense Boys (degradant eerste klasse) en promovendus vv Hellendoorn.

In Zwolle (Ittersum) wordt tegen SVI gespeeld, die overkomt van de tweede klasse H. van het zaterdagvoetbal van het vorig seizoen. Een volgende tegenstander is Hatto Heim uit Hattem met oud-Boystrainer Jan Peter Jonkman, ook afkomstig uit die tweede klasse H. Een nieuwkomer is eveneens promovendus Helios uit Deventer. Nieuw is ook FC Suryoye-Mediterraneo uit Enschede, die de overstap van het zondagvoetbal maakt.

Rigtersbleek uit Enschede, vv Dieren en FC Zutphen blijven ook dit seizoen tegenstanders van Vroomshoopse Boys. SV Gramsbergen en SV Nieuwleusen, waarmee de Boys-formatie van hoofdtrainer Robert Bosma afgelopen seizoen mooie duels uitvocht, zijn verhuisd naar de tweede klasse Noord.

Er spelen in totaal dertien teams volgend seizoen mee in de tweede klasse H., zodat één team elke speelronde vrijaf heeft. De competitie 2024-2025 begint op zaterdag 21 september aanstaande. Voorafgaande daaraan worden nog drie bekerduels gespeeld, waarvan de poule-indeling nog niet bekend is.

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl