Jaap Wuite is een man met een jarenlang sportief verleden bij Vroomshoopse Boys en ook een actief heden als supporter en lid van de veldploeg. Onlangs is besloten dat Jaap een gedeelte van de omvangrijke taak materialenman Stef van Laar gaat overnemen. Coordinator  Stef blijft onveranderd materialenman buiten (velden et cetera) en Jaap is vanaf nu materialenman binnen bij Vroomshoopse Boys.

Jaap zorgt ervoor dat de Boys-teams te allen tijde kunnen beschikken over een basishoeveelheid ballen, hesjes, hoedjes voor de warming-up, waterzakken en ga zo maar door. Ook zorgt Jaap ervoor dat de scheidrechters zaterdags de beschikking hebben over ballen en grensrechtervlaggen en dat geldt voor alle teams.  Mooi dat op deze wijze Stef wat ontlast wordt en dat de werkzaamheden zo onderling verdeeld worden.

Beide materiaalmannen stemmen waar nodig met elkaar af. Voor zaken, die met het binnen gebeuren te maken hebben moet vanaf nu contact opgenomen worden met Jaap Wuite, die uiteraard tijdens de zaterdagen en anders wanneer nodig frequent op de Bosrand is te vinden.

Jaap Wuite kan bereikt worden op zijn mobiel nummer 06-23744173 of je kunt hem in voorkomende gevallen benaderen op de Bosrand. Jaap, mooi dat deze taak op je neemt en we wensen je een prettig periode toe op de Bosrand!

 

Het bestuur.

 

Leave a comment

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl