Op advies van de Technische Commissie heeft het hoofdbestuur van Vroomshoopse Boys besloten dat hoofdtrainer Jan-Peter Jonkman uit Meppel ook volgend seizoen de A-selectie leidt. Dit seizoen begon Jan-Peter Jonkman (51) als hoofdtrainer bij de Boys, nadat hij daarvoor vier seizoenen aan SV Gramsbergen verbonden was geweest.

In de competitie wordt door Vroomshoopse Boys een gedeelde zevende plaats bezet in de tweede klasse H. met een korte afstand tot de subtop. In het bekertoernooi werd de voorronde overleefd en ging de Boys in de knock out-fase nipt ten onder tegen eersteklasser Go-Ahead Kampen. Het vertoonde veldspel bood veel vertrouwen voor de nabije toekomst. De A-selectie van Vroomshoopse Boys is een mooie mix van ervaren spelers en aanstormende jonge talenten.

In het seizoen 2020-2021 blijft ook de ervaren Henk Harmens uit Wezep als trainer aan de A-selectie van de Boys verbonden. Voor de B-selectie wordt een opvolger gezocht van trainer Reinier de Jong, die aan het eind van de huidige voetbaljaargang stopt.

Leave a comment

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl