Op woensdag 5 juni was het een drukte van belang bij Sportpark de Bosrand eigenlijk is dit alleen als het eerste moet spelen… En dat was ook het geval. Geen inhaalwedstrijd of een oefenpotje tegen één of andere vage tegenstander maar een duel van hoog niveau was er gepland. En wel tegen de jo 8 en jo 9 die zich natuurlijk tot in de puntjes hadden voorbereid in de kantine tijdens het nuttigen van een patatje en een glaasje ranja. Kantinecommissie en Janny Meijerink bedankt weer voor de fijne samenwerking.

Een goede bodem voor dit top duel. Wat een spanning bij de jongens en de meiden iedereen trok zijn shirt nog even goed recht voordat ze de grasmat opgingen. Eerst nog even een mooie line up voor alles hordes fans van de jo-8 en jo-9 en na een vriendschappelijk handje van de heren van het eerste blies scheidsrechter Jerry de Jong op zijn fluitje om de wedstrijd te laten beginnen. De heren van het eerste werden natuurlijk overlopen door alle dolenthousiaste spelers. Het was prachtig om te zien.

De tactieken die vooraf bedacht waren om het eerste een poepie te laten ruiken pakten goed uit en uiteindelijk werden jongens en meiden beloond met een overwinning van maar liefst 4-3 . Wat een dolle bende toen de wedstrijd ten einde kwam. De eerste spelers bleven verbaasd achter. Verslagen door deze toppers… DE toekomst van de Boys…
Na afloop werd er een ijsje aangeboden door ons en alle jongens en meiden van jo-8 en jo-9 bedankt voor jullie inzet zodat we hebben weer genoten van jullie fantastische inzet! deze fantastische activiteit hebben kunnen organiseren.

 Het eerste, hun gevolg en Jerry de Jong ook jullie super bedankt voor jullie vrijwillige bijdrage!
 Groeten de Activiteiten Commissie

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl