Boys Jo11-2 tegen DES Jo11-1. Eindstand 1-13

De nijverdallers stonden na 3 wedstrijden ongeslagen bovenaan en waren niet van plan hun ongeslagen status te laten veranderen. Trainer Ramon had onze jongens vooraf op scherp gezet, een veel belovende warming-up en daarna konden de mannen aan de slag.
In het 1e kwart begonnen we met enkele leuke combinaties maar daar bleef het bij. Voornamelijk druk op onze helft en we stonden al snel met 0-3 achter. In het 2e kwart beginnen we met de beste bedoelingen waarschijnlijk, maar onze jongens kijken veel te veel toe. DES voetbalt lekker en wij geven ze alle ruimte. Onze jongens strijden niet met zn allen en het resultaat laat zich raden. Niet strak bij een tegenstander staan en teveel afwachten of een andere speler misschien naar de bal toeloopt. Het breekt ons flink op!
Vanaf de rust gaan we opnames maken met een drone om binnenkort te evalueren met de trainers.
Renzo heeft ons behoedt voor een nederlaag die in de geschiedenisboekjes zou komen als een all time record…. hierdoor is hij dan toch de man of the match geworden.
Na het 4e kwart is ons duidelijk dat de weg naar de top nog lang is… veel verbetermogelijkheden gezien en ook als groep kunnen we veel meer strijdlust laten zien. Op naar volgende week, de eerste kans om te laten zien dat we beter kunnen!