Vandaag de uitwedstrijd in Ommen om tegen FC Ommen JO15-1 te spelen. Trainer Tobias en leider Rene moesten wat puzzelen in de opstelling omdat er links en rechts toch wat spelers met pijntjes waren.

Vanaf het begin van de wedstrijd was het duidelijk dat FC Ommen er vol voor ging. Onze start was wat stroever zodat de meeste kansen voor de Ommenaren waren. Toch viel de 0 – 1 in ons voordeel. Tijn wist na goed jagen de bal van een Ommer verdediger af te pakken en scoorde in de korte hoek. Enkele minuten daarna was het echter al weer gelijk. De goed voetballende dame op linksbuiten die mooie duels uitvocht met Emmy schoot via een stuit raak. 1 – 1. Het overwicht bleef voor Ommen in de eerste helft en via opnieuw de linksbuiten kwam Ommen ook op een verdiende 2 – 1 voorsprong vlak voor de rust.

De tweede helft was nog net begonnen of de gelijkmaker lag al weer in het net. rechtsbuiten Sil gaf goed breed op Tijn die onberispelijk binnenschoot. 2 – 2. Het spelbeeld begon te veranderen want nu waren wij aan de sterkere hand. De duels werden met meer overgave aangegaan en langzaam kantelde het duel. De wedstrijd werd grimmiger en de scheidsrechter had ook de handen vol nu. Naast dat we de duels gingen winnen gingen we ook beter voetballen. Er onstonden nu meer kansen voor ons. Na een goede dieptebal van Pim was het dan ook spits Tom die ons naar de 2 – 3 voorsprong schoot. Er werd ook met het mes tussen de tanden verdedigd waardoor er weinig kansen meer voor FC Ommen waren te noteren. Toen onze krachtige spits Tom na een goede actie de 2 – 4 binnenschoot was het dan ook afgelopen en was de winst voor ons. We gaan nu samen met HHC Hardenberg aan kop in deze bekerpoule. HHC komt volgende week zaterdag op bezoek dus dat beloofd een mooie pot te worden