Langzamerhand begint ons sportpark de afgelopen weken weer op een voetbalpark te lijken. De stilte is verdwenen en de laatste weken kon er weer getraind worden. Wel missen we natuurlijk de echte wedstrijden en ook wordt ‘de derde helft” door velen gemist.

Bij de laatste corona versoepeling maatregelen werd gelukkig aangegeven dat de sportkantines per 1 juli weer open zouden kunnen. Dat was geweldige informatie, maar nog steeds is niet duidelijk hoe dan precies. Wat zijn de voorwaarden? Moeten de horecaregels letterlijk gevolgd worden of kan/mag het anders????

Tot op dit moment zijn de voorwaarden voor paracommerciële instellingen niet bekend. Onze voorzitter heeft bijna dagelijks contact met de verantwoordelijk ambtenaar, maar ook die wacht op instructies van met name de Veiligheidsregio.

Gelukkig is Riette niet het afwachtende type. Zij heeft het plan in grote lijnen klaar. Op anderhalve meter in de kantine is niet te doen. Maar het terras kan naar alle zijden wel uitgebreid worden. Dus afstand geen probleem. Looproutes zijn bekeken. Handen desinfecteren geen probleem, zijn we al gewend.  Veel kan op geanticipeerd worden, maar bijvoorbeeld het aantal mensen is nog compleet onduidelijk. Op dit moment mogen er geen ouders/ supporters op de Bosrand komen.

Wij zijn er klaar voor , al zijn er hier en daar ook wel zorgen. Want hoe zit het met de handhaving straks ? Houdt iedereen zich wel aan de regels? Wij zijn geen wettelijke handhavers. Maar op fikse boetes zit niemand te wachten. Een uitdaging dus .A la Mark Rutte vraagt Riette jullie hier over mee te denken. Creatieve ideeën graag delen met Riette.

Zo gauw de definitieve voorwaarden bekend zijn , melden we dat op de website.

Leave a comment

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl