De eigentijdse en spaarzame ledverlichting krijgt met dank aan de accommodatiecommissie steeds meer invulling op De Bosrand. Na veld 4 is het nu de beurt aan veld 5, ons eigen kunstgasveld. Binnenkort wordt de bestaande verlichting vervangen. Bewust is veld 5 aangehouden als ‘lichtend voorbeeld’ van een verbetering op korte termijn. Dit wordt immers intensief gebruikt als een trainings- en speelveld en dan moet vanzelfsprekend de verlichting goed zijn. Er worden twee extra armaturen geplaatst.

Boys-voorzitter Edward Othof toonde zich tijdens de jaarvergadering op 1 november j.l. verheugd met de realisatie van de verlichtingsplannen, voor een deel mogelijk gemaakt door de landelijke BOSA-subsidie. Onder BOSA wordt verstaan een subsidieregeling voor stimulering bouw- en onderhoud van sportaccommodaties. Amateursportorganisaties kunnen dit aanvragen voor investeringen c.q. maatregelen bij hun sportaccommodaties.

De gemeente Twenterand vult het overige deel aan en doet dat alleen bij trainingsvelden.  Door de BOSA-subsidie en de gemeentelijke subsidie hoeft Vroomshoopse Boys geen financiële middelen voor deze voorziening aan te spreken. De lichtmasten en armaturen vallen onder de privatisering, zodat toekomstig onderhoud voor rekening van Vroomshoopse Boys is. Daarvoor is een onderhoudscontract afgesloten, zodat er geen onverwachte kosten kunnen ontstaan. Ook dat werpt een positief licht op de realisatie van de extra en spaarzame verlichting op veld 5.

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl