Sinds dat de website op 16 november 2016 online ging is deze veel bezocht. Vooral de eerste dag hadden we een piek van maar liefst 1044 bezoekers. Hoewel dit een prachtig aantal is wisten we het toch nog te overtreffen. Op de dag dat het bekend werd dat Karlo Meppelink de nieuwe trainer werd van onze A-Selectie (13 december) bezochten 1182 bezoekers de website. Inmiddels (tijdens het schrijven van dit bericht) is dit nieuwsbericht 1.314 keer bekeken en hiermee het populairste nieuwsbericht op de website.

We zitten inmiddels op een totaal van 12.050 website bezoekers, waarvan Vriezenveen onze hofleverancier is met maar liefst 2203 bezoekers. Op de tweede plaats staan bezoekers uit Almelo met 1987 bezoeken, pas op een derde plaats staat ons eigen dorp met 1417 bezoeken. De rivaliteit met Den Ham is ook goed te zien want de Hammenaren gunden ons maar 270 bezoeken en bezetten hiermee een vijfde plek.

Deze statistieken willen uiteraard niet zeggen dat het ook inwoners van deze plaatsen zijn. Maar het is ieder geval zo dat er vanuit deze plaatsen op onze site wordt gekeken, dit kan uiteraard ook gewoon vanaf het werk zijn.

Dat de mobiele versie van de vernieuwde Boys site in de smaak valt is ook duidelijk terug te zien want meer dan de helft van onze bezoekers bezochten de website vanaf hun mobiel of tablet (61%). De overige 39% werd bezocht vanaf een desktop / laptop.

Onze 12.050 bezoekers bekeken maar liefst 31.641 pagina’s op de website. Dit komt op een gemiddelde van 2.63 pagina per bezoek. Hieruit wordt duidelijk dat bezoekers grotendeels van hun bezoeken enkel en alleen voor een nieuwsbericht op onze website komen en blijven. Dit wil dus zeggen dat ze bijvoorbeeld via één van onze social media kanalen op een nieuwsbericht klikken en na het lezen hiervan (of eerder 😉 ) de website weer verlaten en zo het gemiddelde laag houden. Deze vele bezoekers zullen het gemiddelde omlaag trekken ten opzichte van bezoekers die misschien wel 10 of 15 pagina’s bekijken per bezoek. Dit is ook terug te zien in onze analyse waarbij 53% procent van ons totaal aantal bezoekers “bouncen” oftewel de website weer verlaten na één pagina. Hierbij zitten de bezoekers gemiddeld 2 minuten op onze site!

De statistieken na anderhalf maand zien er veelbelovend uit en we zien jullie graag weer terug op onze site!

Leave a comment

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl