De bestrijding van de engerlingen op de natuurgrasvelden op De Bosrand in Vroomshoop lijkt succes te hebben. Dankzij de oplettendheid en de inzet met de nodige beregeningsactiviteiten van onze onvermoeibare veldploeg lijken de velden weer bespeelbaar. De vreetzuchtige engerlingen lijken de aftocht te blazen. Het hoofdveld van De Bosrand is al gebruikt op zaterdag 22 augustus en naar verwachting volgen de andere 2 natuurgrasvelden binnenkort.

Stef van Laar, coördinator van de veldploeg, is tevreden met de ontwikkeling. “Ja, de engerlingen zijn op de terugtocht en de behandeling van de larven lijkt succes te hebben. Er kan door de jeugd ook getraind worden op een natuurgrasveld en zo kunnen de vele teams zich goed voorbereiden op de competitie”. Mooi was de medewerking van de korfbalvereniging TOP Vroomshoop, medegebruiker van DeBosrand, waardoor dor jeugdteams op een veld getraind kon worden. Daarnaast werd op de Rohorst van vv Den Ham door de B-selectie van Vroomshoopse Boys getraind. Ook de voetbalburen vv Voorwaarts en DOS’37 boden de Boys hulp aan om de trainingen te laten doorgaan.

Nog meer goed nieuws over de velden op de Bosrand betreft de renovatie van het tweede kunstgrasveld. De oude bovenlaag is er afgehaald en vervangen door een gloednieuwe bovenlaag. De belijning is inmiddels aangebracht, de infillwordt aangebracht  en de doelen worden teruggeplaatst. Na de benodigde keuring is dit kunstgrasveld binnenkort weer bespeelbaar. Daarmee zijn Vroomshoopse Boys en Sportlust Vroomshoop een prachtig eigentijds kunstgrasveld rijker, waarop volop getraind en gevoetbald kan worden. Voorzitter Edward Olthof is content met de jongste resultaten. “Er wordt volgens planning gewerkt en we zijn blij dat straks alles achter de rug is. Dan kan de focus helemaal op het trainen en het voetballen en daar gaat het toch om”, aldus onze voorman.

Leave a comment

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl