De Vroomshoopse Boys bestaat dit jaar 75 jaar. Uiteraard is er een uitgebreid jubileumprogramma. Daarover kon je eerder al van alles lezen. Zo houden we op donderdagavond 6 juni een grandioze modeshow en een dag later kun je genieten van The Voice of the Boys! En het mooie is, je kunt je nu al opgeven!

Modeshow

Tijdens de modeshow op donderdagavond 6 juni presenteren we niet alleen de nieuwe kledinglijn van de Vroomshoopse Boys, maar is er ook een uitgebreid programma eromheen. Daarover later meer. Maar we zijn nu al op zoek naar modellen in diverse leeftijdscategorieën. Heb je interesse in het meelopen als model tijdens de modeshow? Stuur dan een mailtje naar modeshow-boys@outlook.com.

Voice of the Boys

The Voice of the Boys is een grandioze playbackshow, die plaatsvindt op vrijdag 7 juni tijdens de jubileumweek. De avond wordt gevuld met verschillende playbackacts door Boys-leden. Dat wordt geweldig leuk! Wil jij ook mee doen? Alleen, als duo of bijvoorbeeld met je hele team? Geef je dan nu op via voiceoftheboys@outlook.com of zet je naam op het inschrijfformulier achter de bar in de kantine. Vermeld hierbij de namen van de deelnemers, contactgegevens en jullie act. Opgeven kan tot 26 mei 2019.

Leave a comment

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl