MVV'29 f4 – Boys f6

MVV’29 f4 – Boys f6

08 april 2017

Vandaag de 98e dag van het jaar gaan we weer richting MVV’29 Mariaparochie of ja Harbrinkhoek, de logica hierin ben ik inmiddels helemaal verloren… Ook dit keer rijd opa Kroek voorop, we houden ons hart vast en hebben ons strak in de riemen gezet voor deze helse rit! Al snel blijkt er een lesauto voor Kroek te rijden dus de helse rit blijft dit keer uit.

Cijfers en standen, Daniëlle lijkt er last van te hebben ze heeft afgelopen 24 uur haast haar hoofd gebroken over de opstelling…. Want vandaag zal het volgens haar ‘de match’van de competitie zijn, zelfs tijdens deze rustige autorit richting Mariaparochie of laat het Harbrinkhoek zijn…. word er nog steeds aan de opstelling gewerkt, tja voetbal is immers oorlog! Het is dan ook een totale dissepcie wanneer Jacob Kroek tegen haar zegt: Vorige keer hebben ze gewonnen met 14-1 hè! Okay…! Vandaag dus geen oorlog haha!
Boys f6, even vooraf wat cijfers en standen: 5 gespeeld, 15 punten dat is dus max uit max, 48 doelpunten en slechts 6 tegen… Kampioenen? Ben bang van wel…

We gaan beginnen
Milan staat in de goal, voor wisselend Tigo, Evan, Bram en Niek achter Tijn, Deon, Milan en Vinz.
De wedstrijd lijkt stroef te beginnen vandaag de Boys lopen met de kluit van MVV mee en het mooie spel van de Boys zien we dan ook niet direct terug er word weinig over gespeeld en de posities lijken ook niet goed vast te houden te zijn. De Boys die normaal zo automatisch zijn in hun spel lijken teveel het spel van MVV te volgen.Opeens komt Vinz van achter op links en op aanwijzingen paast hij op Evan, Evan voorzet op Tigo, Tigo op doel 0-1! Het lijkt erop dat de Boys de aanwijzingen nodig zijn van de leiders cq lijders om het goede spel te krijgen, alhoewel MVV trouwens geen kans heeft want daar staan ze natuurlijk wel voor als team. Wederom komt de bal via de verdediging naar voren Tigo wil zelf richting doel 0-2! De jongens lijken toch te beïnvloeden te zijn door de aanwijzingen want de aanvallen beginnen te groeien, het pasen, het vrij staan, het mooie spel. Door uitstekend werk van Deon, Tijn en Milan komt de bal bij Niek, Niek zet voor op Vinz, Vinz op doel 0-3! Vandaag lijkt het iets met cijfers en standen te zijn…. Als het 0-3 is en je dan afvragen of het 6 of 7-0 is…. Okay!? Ik vraag me dan toch sterk af of we nu uberhaupt dezelfde wedstrijd aan het kijken zijn… of bekijk jij hem in het kwadraat ofzo..? Misschien is ‘de pearle’ een goede optie in deze 😉 Ruststand 0-3!

De tweede helft
Tigo staat in de goal. Voor wisselend Evan, Milan, Vinz, Niek achter wisselend Bram, Milan, Deon en Tijn.
Ook de tweede helft is qua spel niet echt om over naar huis te schrijven, ook nu is het meer meelopen met die Maria’s uit Harbrinkhoek. Joey lijkt het toch spannend te vinden en staat dan ook met beide handen op zijn kale hoofd de wedstrijd te volgen. Ik zou haast willen roepen: Hé krullebol!! Het komt wel goed hoor!
Vreemd genoeg valt mij deze ochtend aan MVV ook weinig op, maar dat kan ook aan het tenue liggen, zwart/wit gestreept… tja wat wil je nu eigenlijk zijn dan? Zwart of wit… erg twijfelachtig weer. Voor nu lijkt het me beter dat ik me gewoon ga richten op de scorebordjournalistiek. Milan ramt de bal weer weg van achter Bram neemt over en schiet naar Evan, Evan voor op Niek, Niek 0-4! MVV trapt af maar Tijn weet direct te onderscheppen, Deon neemt over, Vinz op Niek, Niek 0-5! MVV weet waarachtig nog een keer voor Vroomshoops doel te komen en schiet maar Tigo red fantastisch, de bal gaat via keeper Tigo direct naar Milan Telman hij paast op Bram, Bram terug op Milan, Milan op Milan Teravest, Milan op doel 0-6! Tjonge jonge.. makkelijk hoor al dat ‘Milan’ om te omschrijven 😉 Maar dan klinkt het fluitsignaal 0-6 winst!

Op social media gaat trouwens een gerucht dat ‘onze boys’ met 0-9 hebben gewonnen maar laten we dat vandaag aannemen als ‘iets’ met cijfers en standen…
Kampioenen in de dop, en die ‘dop’ is aan het los laten want het schiet al weer op zo dat er weer een kampioenschap gevierd kan worden! Bijzonder hoor, najaarskampioen, Klaampe zaalkampioen en tja… voorjaarskampioen?? Zoals het nu lijkt is het mogelijk om bij de uit wedstrijd bij ‘de zweef’ kampioen te worden maar ja dat is wel weer afhankelijk van die veel besproken cijfers en standen….

Beste Boys, ondanks het spel, wel weer super gedaan! Op naar dat kampioenschap dan maar!?

Leave a comment

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl