Tijdens de jubileumweek, vanaf maandag 3 juni, vinden er allerlei activiteiten plaats. Voor een aantal van die activiteiten moeten de deelnemers zich opgeven, zoals voor het FIFA-toernooi en het voetvolleytoernooi. Daarover in dit bericht meer informatie. Bij te weinig aanmeldingen kunnen de activiteiten niet doorgaan. Zegt het voort!

Voor het FIFA-toernooi kun je je tot uiterlijk vrijdag 31 mei opgeven. Dat kan in de kantine op het inschrijfvel of per e-mail naar gerjankosters@hotmail.com. Je kunt ook per sms of WhatsApp opgeven via 06 – 3618 0204. Graag je naam doorgeven en in welk team je dit seizoen voetbalt. Het toernooi is op woensdagavond 5 juni, start om circa 17.45 uur en duurt tot 21.00 uur. Er kunnen maximaal 64 spelers mee doen, dus schrijf je snel in! Er zal worden gespeeld op maximaal 10 schermen in een 1-tegen-1-vorm (teams worden automatisch geloot). Bij te weinig aanmeldingen kan het helaas niet doorgaan.

Zoals bekend wordt op dinsdagavond 4 juni vanaf 19.00 uur in het kader van het jubileum een voetvolleytoernooi georganiseerd. Alle senioren en de junioren van Vroomshoopse Boys JO19 en JO17 (vroegere A en B) van de Boys kunnen meedoen. Ook voor het voetvolleytoernooi is vrijdag 31 mei de aanmelddeadline. Er moeten teams van vier personen worden gevormd, waarvan er telkens één persoon bij toerbeurt de gescoorde punten gaat tellen. Opgave kan via voetvolleyboys@gmail.com. Ook hier geldt dat deze activiteit bij te weinig aanmeldingen helaas niet door kan gaan.

Leave a comment

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl