De 15e presentatiegids van Vroomshoopse Boys in successie onder de titel ‘Hart voor blauw en geel’ scoorde ook landelijk. Bij de landelijke verkiezing van de Gulden Gids Award 2022-2023 van de Belangenorganisatie Amateur Voetbalverenigingen (BAV) werd een fraaie derde prijs bemachtigd. Hatto Heim uit Hattem werd eerste, gevolgd door ARC uit Alphen aan de Rijn en Vroomshoopse Boys.

De vakjury is lovend over de presentatiegids van de Boys. Aangegeven wordt dat de burgemeester van de gemeente Twenterand in zijn voorwoord het ‘noaberschap’ en de doe-mentaliteit van het dorp Vroomshoop prijst. Een mentaliteit die hij terug ziet bij Vroomshoopse Boys. Buiten het veld de handen uit de mouwen, in het veld de mouwen opgestroopt. De jury constateert dat die mentaliteit is terug te proeven in de gids.

Er gaat een nieuw clubhuis gebouwd worden. Dat kost veel geld, waarvoor diverse acties worden gevoerd. Dat vraagt om inzet bij velen. Maar het gaat de  Boys volgens de jury vast lukken om dat pareltje, dat als simulatie al is gepresenteerd, te realiseren. De gids geeft door interviews met supporters, voetbalfamilies, trainers, vrijwilligers, voetballers uit de kelderklasse en sponsoren een indruk van een club, die er goed voorstaat. De jury is van mening dat Vroomshoopse Boys erin is geslaagd om dit zoals ieder jaar dit naar voren te brengen in een fraaie, kleurrijke gids. Het totale juryrapport is terug te lezen op de site van de BAV: www.bav-voetbal.nl

Dit landelijke succes straalt af op alle vrijwilligers binnen de club: de redactie, clubfotografen, verspreiders en bezorgers. En verder ook op de sponsoren, vormgever John Mulder van Buro Kordaat en de drukker Jan Uitslag. Aan de prijs is een geldbedrag van € 100,00 verbonden, die vanzelfsprekend door de redactie van de presentatiegids is gedoneerd voor de aanstaande nieuwbouw van het clubhuis van Vroomshoopse Boys op De Bosrand.

 

Leave a comment

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl