De clinic van veelvoudig Champions League-winnaar Real Madrid bij Vroomshoopse Boys is in augustus vorig jaar een groot succes geworden. Vanaf 15 augustus kwamen vanaf 15 augustus 2016 zo’n 70 jonge voetballers een week in actie op De Bosrand. Met allerlei techniektrainingen, spel- en partijvormen werd het een mooie week in het smetteloze wit van de “Koninklijke” uit Madrid. Er waren van de zijde van de trainers lovende woorden voor de opvang bij Vroomshoopse Boys, zowel op het veld als in de kantine, waar dagelijks de lunch werd genoten.

De deelnemers. Jongens en meisjes van 7 tot 14 jaar, waren voor het merendeel afkomstig van Vroomshoopse Boys, maar kwamen ook van andere clubs uit Twenterand en vanuit de regio.  De beste landelijke jeugdspelers gaan naar de Spaanse hoofdstad Madrid om een exclusieve training te volgen op de Real Madrid Academie.

Gert Bongers, manager van de Real Madrid Clinics Benelux, was ook uitermate content over de clinic bij Vroomshoopse Boys. Hij vroeg of er een herhaling mogelijk was in 2017 en of Vroomshoopse Boys dan weer als gastheer wil optreden.  Dat is door de zaterdag eerste klasser toegezegd. Bij voldoende deelname zijn de sterren van de toekomst in de kleuren van Real Madrid op De Bosrand te bewonderen in de week van 21 tot en met 25 augustus 2017. Elke dag wordt de clinic van 9.00 uur tot 15.00 uur verzorgd. De kosten voor de clinic van de voetbalschool van Real Madrid bedragen € 229,- per deelnemer en daarvoor ontvangen de spelers ook een compleet smetteloos wit tenue van Real Madrid en een Adidasbal. Voor nadere informatie en opgave: www.frmclinics.nl

Leave a comment

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl