Reinier de Jong (33) is benoemd als trainer van de B-selectie bij de senioren van Vroomshoopse Boys ingaande het seizoen 2017-2018. Reinier heeft alle selectieteams van Vroomshoopse Boys doorlopen en bracht het tot enkele invalbeurten in het eerste elftal. Een aantal seizoen  werd door Reinier de Jong gevoetbald in het 2e en 3e elftal van de Boys. In die periode ging ook de trainersloopbaan meespelen. De afgelopen 3 seizoenen was Reinier trainer van Vroomshoopse Boys A1 en tevens groepshoofd van de A-junioren en jeugdhoofdtrainer van de Boys. Daarvoor was  Reinier elf seizoenen trainer van B1, C1, D1 en F1 van Vroomshoopse Boys. In 2007 werd door hem de opleiding TC 3 behaald. Dit seizoen loopt Reinier de Jong stage voor TC 2 bij de A-selectie en het eerste elftal van de Boys en hij hoopt komend voorjaar die KNVB-cursus af te ronden.

Reinier werkt in het dagelijks leven als docent economie bij de opleiding Bedrijfskunde MER op het Saxion College in Enschede. Reinier is geboren en getogen in Vroomshoop. Samen met zijn vrouw Joleen en de nog jonge kinderen Lise en Siem woont Reiner aan de Vlasakkers in Vroomshoop.

Reinier ziet het een enorme uitdaging om met de B-selectie ingaande het seizoen 2016-2017 bij Vroomshoopse Boys aan de slag te gaan. Zowel de Technische  Commissie als het bestuur van Vroomshoopse Boys zijn content met de voorspoedige invulling van deze vacature. Die ontstond na het bekendmaking van het vertrek van de huidige B-trainer Henk Dikkers aan het eind van het huidige seizoen.

We wensen Reinier alvast veel succes toe in z’n aanstaande nieuwe functie bij Vroomshoopse Boys.

Leave a comment

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl