In de periode tussen half juli en half september wordt het oude kunstgrasveld voorzien van een nieuwe toplaag. Dit hebben de voorzitters en veldbeheerders onlangs te horen gekregen tijdens een bijeenkomst van de gemeente. Gemeente Twenterand heeft de firma Bouwma Sport en Groen opdracht gegeven om dit veld te voorzien van een nieuwe , unieke invulcombinatie ,die nog nergens in Nederland ligt.

Deze firma heeft gekozen voor een Field Fill kunststofvezel uit Frankrijk en gaat  deze te combineren met een epdm- korrel uit Duitsland. De kunststofvezel ligt ook op de velden bij de Universiteit Twente en de epdm-korrels liggen o.a. op de velden van Rohda Raalte.

De voorlopige werkplanning geeft aan dat veld 3 op 31 augustus weer bespeelbaar is. De aannemer begint met een 0-meting, om discussies over schade te voorkomen. Hij maakt ook een veiligheidsplan en daarna een definitieve werkplanning. Tijdens de werkzaamheden zal er beperkt overlast zijn.

Ons kunstgrasveld 5 is pas in 2016 aangelegd. De firma SKOR gaat hier een plank omheen maken. Hiermee kan voorkomen worden dat de rubberkorrels van veld 5 in de natuur terecht komen. Zij geven hier 20 jaar garantie op.

Al met al goede ontwikkelingen!.

·      Field Fill kunststofvezel uit Frankrijk

·      Goedgekeurd door KNVB

·      Lengte vezels 42 mm

·      Beperkt aantal vezels per m2

·      EPDM-korrels uit Duitsland

·      Vezels staan 16 tot 18 mm boven de korrels

·      10 jaar garantie

·      Jaarlijks onderhoud door marktpartij

·      Eens per 4 jaar een uitvoerige test of de mat nog voldoet aan de voorwaarden

Leave a comment

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl