De Mauwe, Apdoel, Asterix en De Slange. Stuk voor stuk bijnamen van roemruchte voetballers van een legendarisch Boys-team. In de late jaren negentig en het eerste decennium van dit millennium vormde het team rond rots-in-de-branding Bram Meijer een schier onneembare vesting voor seniorenteams van diverse pluimage in de wijde omtrek. Afgelopen zaterdag was het tijd voor een heuse reünie van de kampioenen van weleer.

Het feestje van het voormalige vierde team van de Vroomshoopse Boys vond plaats in een niet nader te noemen bedrijfslocatie aan de oostkant van ons kanaaldorp. Er werd begonnen met een quiz met vragen uit de veelbesproken geschiedenis van het team. Over kampioenschappen, te gezellige toernooien in Limburg, onvergetelijke doelpunten en dito overtredingen. De fotopresentatie in de nabijgelegen vergaderruimte vormde voer voor menig lachsalvo.

Ander voer was er ook in de vorm van een uitgebreid Sligro-buffet. Chef-kok Bram Meijer had als vanouds allerlei heerlijkheden klaargestoomd, zoals spareribs, kippenvleugeltjes en zalm. De Boys 4-playlist van dochter Carmen zorgde voor de muzikale omlijsting. Er werd nagepraat tot in de late uurtjes. En de allerlaatsten keerden zelfs pas in de vroege uurtjes weer huiswaarts. Vol van opgehaalde mooie herinneringen en het nodige goudgele vocht vleiden zij zich even later tevreden op hun zachte kussen. Volgend jaar weer?

Leave a comment

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl