De jubileumreünie van de Vroomshoopse Boys groeide uit tot een feest van ontmoeting en herkenning. Veel oud-spelers en ook spelers van nu waren naar de prachtig versierde feesttent op De Bosrand gekomen om samen de 75-jarige verjaardag van de Boys te vieren.

De huldiging van de jeugdkampioenen onder leiding van jeugdvoorzitter Sabine Elferink was een feestelijk gebeuren en een bewijs van de gezonde ambitie van de Boys. De kampioenen werden vervolgens in een ware triomftocht door de firma Heun door Vroomshoop rond gereden. Daarbij ging het om JO11-3, JO13-4, JO15-3, JO17-1 en JO13-2 (beker).

De bezienswaardige expositie “75 jaar Vroomshoopse Boys” bracht prachtig in beeld wat er in driekwart eeuw bij deze club is bereikt. De periodes bij café De Sport bij kroegbaas Willem Brinkman  aan de Hammerweg, bij de MCC-velden langs de Julianastraat en van de Bosrand-periode aan de Flierdijk, waren mooi in beeld gebracht.

De nostalgische klanken van accordeonist Lineke Schippers pasten perfect bij de  gemoedelijke en ongedwongen sfeer van deze volop geslaagde reünie. Mooi was ook dat oud-trainers Mans de Witte, Willem Bastiaannet, Rein Vos en Rien van der Veen aanwezig waren. Evenals de legendarische oud-verzorger Hans Kobes. Een bewijs temeer dat Vroomshoopse Boys voor een band voor het leven zorgt.

Teks Hans Nieboer, geplaatst door Arjen Maat

Leave a comment

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl