Vroomshoopse Boys is erin geslaagd een nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 2023-2024 te contracteren. Robert Bosma (46) uit Ootmarsum wordt de nieuwe trainer/coach van de Vroomshoopse tweedeklasser.

Robert Bosma rondt deze voetbaljaargang bij de KNVB in Zeist de opleiding Uefa A af. Hij begon zijn trainersloopbaan bij vv Bennekom. Daar werkte Robert Bosma de eerste zeven seizoenen als jeugdtrainer. Van 2020-2022 was hij als assistent-trainer actief bij deze zaterdag eersteklasser. Dit seizoen is Robert Bosma werkzaam als assistent-trainer bij SV Urk, dat in de derde divisie van het zaterdagvoetbal uitkomt. In het dagelijks leven werkt hij als ondernemer als oprichter en eigenaar van Mybestseller.

Vanwege een recentelijke verhuizing met zijn vrouw naar Ootmarsum zocht Robert Bosma een uitdaging in Twente. Die uitdaging heeft hij nu gevonden bij Vroomshoopse Boys. Positieve ervaringen bij SV Urk, een club die ook louter met eigen opgeleide spelers werkt, spelen mee in de bewuste keuze voor Vroomshoopse Boys. Met het opleiden van jonge getalenteerde spelers heeft Robert Bosma de nodige ervaring opgedaan bij vv Bennekom. De nieuwe hoofdtrainer is een verklaard liefhebber van aanvallend en initiatiefrijk voetbal en ziet daartoe bij Vroomshoopse Boys alle mogelijkheden.

De Technische Commissie en het bestuur van Vroomshoopse Boys zijn content met de komst van deze ervaren en gedreven hoofdtrainer. Aan het eind van dit seizoen 2022-2023 volgt Robert Bosma de na vier seizoenen vertrekkende hoofdtrainer Jan-Peter Jonkman op.

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl