Zoals je weet is de kantine inmiddels al dagen. weken, en zelfs maanden gesloten. Dit doet ons pijn want we missen de gezelligheid met jullie op de zaterdag en doordeweekse avonden.

We missen het dat Zwarte Jannes de kantine op dit moment niet meer op en neer kan laten gaan. We missen het dat we niet meer met jullie kunnen praten, discussiëren en ouwehoeren. We missen het simpele inschenken van een bakkie leut op elk gewenst moment. We missen het euforische gevoel waarmee een team met borst naar voren kwam binnen lopen, wanneer zij weer 3 punten hadden toegevoegd aan hun totaal. En we missen het “toedeloe toedeloe toedeloe” nummer als we de deuren van de kantine, na weer een grandioze derde helft moesten sluiten. Maar we missen nog het meest het contact met jullie allemaal!

Maar net als velen van jullie, hebben we begrip voor de situatie, want alleen samen krijgen we corona eronder. Dit gaat wel gepaard met een teleurstellende lege kantine en een nog teleurstellende 100% verlies van de inkomsten vanuit de kantine.

Daarom willen we jou vragen om alsnog een digitaal rondje te geven voor jullie geliefde kantine. Je kunt kiezen uit een digitaal rondje bier en/of wijn, waarbij alle bestellingen rechtstreeks naar de kantinerekening zullen gaan.

Steun jij en eventueel jouw team de kantine van de Vroomshoopse Boys? Ga dan naar: www.vvvroomshoopseboys.nl/rondje

We zouden het waarderen als jullie dit massaal zullen oppakken en delen.
Hopelijk tot snel!

Leave a comment

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl