Na één seizoen scheiden de wegen van Vroomshoopse Boys en Kenny Leferink uit Enschede, hoofdjeugdtrainer en trainer-coach van Boys JO19-1. De Technische Commissie van Vroomshoopse Boys is erin geslaagd in korte tijd in de ontstane vacature te voorzien. Ruben Kloosterman (43) uit Vroomshoop wordt de nieuwe jeugdhoofdtrainer en gaat hoofdklasser Vroomshoopse Boys JO19-1 trainen en coachen ingaand het seizoen 2023-2024. De oud-speler van het eerste elftal van Vroomshoopse Boys stelt zich nader voor.

“Met mijn vrouw Karin en onze drie kinderen wonen we aan de Vierde Blokweg in Vroomshoop. Onze kinderen voetbalen alle drie. Quint speelt in Vroomshoopse Boys JO11-2, Senne in Sportlust JO9-2 en Owen in Sportlust JO8. Tegenwoordig trap ik nog een balletje op de zondagmorgen bij Sportlust 2.

Ik ben geboren in Luttenberg en speelde daar bij sv SDOL. Daarna heb ik bij RKSV Rohda Raalte in de jeugd en in de selectie gespeeld. Ook voetbalde ik in het eerste van elftal van RKSV De Zweef in Nijverdal en van Vroomshoopse Boys.

Toen ik zelf nog voetbalde, ben ik jeugdtrainer geweest bij sv SDOL en bij RKSV De Zweef. Nadat ik stopte met voetballen bij Vroomshoopse Boys heb ik A1 van HHC Hardenberg en het tweede elftal van PH in Almelo getraind. Vervolgens ben ik hoofdtrainer geweest bij VV Holten, D.K.B. in De Krim, v.v. Daarlerveen en het afgelopen seizoen bij Lemelerveld.

“We komen elkaar vast wel ergens tegen komend seizoen, ik heb er zin in!”

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl