Aanstaande zaterdag staat er een inhaal/beker weekend gepland. Hierdoor zijn veel teams vrij omdat zij niet door zijn in de beker en/of niets in hoeven te halen voor de competitie. Toch staan er op elk tijdsstip mooie wedstrijden op het programma voor de voetballiefhebbers onder ons. Hieronder hebben wij even een korte opsomming van de wedstrijden gemaakt om u ervan te overtuigen om naar de Bosrand te komen!

09:30

Om 09:30 trapt Vroomshoopse Boys JO13-1 af tegen SV Helios JO13-1 uit Deventer. Dit is in de eerste knock-out fase van de beker. Kortom degene die wint gaat door in de beker. Vroomshoopse Boys JO13-1 doet het al de gehele competitie erg goed en hebben dan ook nog alles gewonnen. Ook in de beker bleven ze ongeslagen en eindigden na 3 wedstrijden met 9 punten boven DETO JO13-1 (6-2 winst), ATC’65 JO13-2 (0-6 winst) en Enter JO13-1G (9-1 winst). SV Helios doen het eveneens erg goed. Ook zij hebben in de competitie alles nog gewonnen en eindigden in de beker eveneens na 3 wedstrijden met 9 punten boven Rigtersbleek JO13-1 (2-7 winst), SP Neede JO13-1 (0-1 winst) en ST: Reunie/GSV ’63 JO13-1 (7-3 winst). Kortom alle ingrediënten zijn aanwezig voor een prachtige openingswedstrijd op de Bosrand om 09:30.

10:45

Om 10:45 speelt Vroomshoopse JO15-1 een oefenwedstrijd tegen Berkum JO15-2. Vroomshoopse Boys JO15-1 begon wat ongelukkig aan de competitie met een 1-2 verlies thuis tegen Hellendoorn en een 2-1 verlies uit bij Den Ham. Maar ze lijken de laatste weken weer goed op weg, ze speelden gelijk tegen Lemelerveld (2-2) en wonnen afgelopen weekend met 0-2 bij Heino. Berkum JO15-2 speelt bovenin de tweede klasse, ze wonnen 2 van de 4 wedstrijden en eindigden bovenaan in de beker poule. Kortom lijkt alles erop dat dit een spannende oefenwedstrijd kan gaan worden!

12:30

Om 12:30 speelt Vroomshoopse Boys 2 een competitie wedstrijd tegen Bergentheim 2. Vroomshoopse Boys 2 kende een valse start in de competitie tegen Dos Kampen 2 (0-1 verlies) maar zijn de overige drie wedstrijden zonder verliespunten doorgekomen. Ze wisten te winnen van Hellendoorn 2 (1-4), ASC’62 2 (2-5) en OZC 2 (2-0). Hiermee staan ze op een tweede plaats in de competitie met drie punten achterstand op koploper Sparta Enschede 2 die alles nog wist te winnen. Bergentheim daarentegen kende een uiterst moeilijke start van de competitie. zZe verloren tot nu nog alle wedstrijden en staan met 0 punten onderaan op de ranglijst. Hoewel de statistieken het voordeel uitspreken richting Vroomshoopse Boys zal dit hoogstwaarschijnlijk geen “makkie” worden. Bergentheim is gretig om haar eerste punten te pakken en ook eerdere edities uit voorgaande seizoen lieten blijken dat dit zeker geen eenvoudige tegenstander is. Kortom wederom een mooie wedstrijd de Bosrand.

Ook om 12:30 speelt Vroomshoopse Boys JO17-1 een oefenwedstrijd tegen HHC Hardenberg JO17-2. Vroomshoopse Boys JO17-1 verloor van SVZW (2-1) en Holten (9-4), speelde gelijk tegen Stevo (0-0) en wonnen thuis de derby van Den Ham JO17-1 (2-1). Hiermee staan ze op een 8e plek in de eerste klasse 08. HHC Hardenberg JO17-2 staan met “twee vingers in de neus” bovenaan in de 2e klasse met 4 gewonnen wedstrijden en een uitmuntend doelsaldo van 30 voor en 6 tegen. Het lijkt er dus zeker op dat dit een geweldige oefenpot gaat worden waar de twee tegenstanders erg aan elkaar lijken gewaagd.

14:30

Om 14:30 speelt uiteraard ons eerste elftal thuis tegen KHC Kampen 1. Vroomshoopse Boys weet wat het te doen staat: gaan voor de driepunter. Vorige week werd er uiterst voortvarend gestart tegen titelfavoriet Flevo Boys met een snelle 1-0 voorsprong. Daarna liet de Boys uit Vroomshoop teveel zich terugdringen en het team ging achteruit lopen. Zoals Johan Cruijff ooit zei: alleen als je de bal hebt, kun je scoren. We verwachten zaterdag van de thuisploeg weer het gebruikelijke beeld van druk op de bal en de tegenstander. Tegen WHC werkte deze aanpak goed en op dezelfde focus op het resultaat met daarbij initiatiefrijk voetbal wordt ook nu weer gerekend. De selectie van het trainerstrio Karlo Meppelink, Arjan Paters en Stephan Bloemendal heeft beslist de nodige potentie, maar dan moet iedereen het beste uit zichzelf halen. Die instelling zal er zeker weer zijn zaterdag en een overwinning zal Vroomshoopse Boys enorm helpen op weg naar de middenmoot van de eerste klasse D. Er wordt zaterdag een gelijk opgaand duel verwacht met toch meer winstkansen voor de thuisclub. De formatie uit Kampen ontsnapte vorig seizoen via de nacompetitie aan degradatie. Dit seizoen gaat het aanzienlijk beter qua resultaten en 7 punten uit 4 wedstrijden mag gezien worden. Het team uit Kampen, een echte “Traditionsverein” staat garant voor een flinke portie werklust en een goede teamspirit. Vorig seizoenen waren de duels tussen KHC en Vroomshoopse Boys spannende gevechten. De laatste keer besliste de inmiddels afgezwaaide routinier Harold Kivits in de laatste minuut dit altijd weer onderhoudende en vaak ook zinderende duel.

15:00

Om 15:00 trapt Vroomshoopse Boys JO19-1 af in een oefenwedstrijd tegen Luctor et Emergo Jo19-1. Vroomshoopse Boys JO19-1 wist thuis alle wedstrijden nog te winnen, ze wonnen met 5-1 van de Tubanters Jo19-1 en met 2-1 van SVZW JO19-1. Uit gaat het nog iets minder met JO19-1 want ze verloren uit bij HHC met 2-1 en wisten afgelopen weekend ook niet te winnen van SDC’12 JO19-1 ze verloren met 6-2 en staan door deze uitslagen op een 8e plek in de Hoofdklasse M. Eerste klasser Luctor et Emergo JO19-1 heeft dezelfde statistieken als Vroomshoopse Boys Jo19-1, 2 gewonnen 2 verloren. Zij staan hierdoor op een 6e plek in de eerste klasse 08. Ook dit lijkt wederom een prachtige affiche waarbij ook alle ingrediënten aanwezig zijn om er een mooie wedstrijd van te maken.

Weer

Het enige wat deze prachtige voetbalzaterdag parten kan spelen is het weer. Volgens Weeronline is er 90% kans op neerslag. Gelukkig wordt het niet koud want er is een voorspelling van minimaal 11- en maximaal 16 graden. Dus neem een paraplu mee op deze mooie voetbalzaterdag!

TOT OP DE BOSRAND!

Leave a comment

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl