Scorende Boys f6 – Vernieuwend Hardenberg f4

Hardenberg f4 – Boys f6

Competitie

05-11-2016

Vandaag staat Hardenberg f4 op het programma voor de Boys f6.
De eerste helft staat Evan in de goal, achter wisselend Tigo, Tijn, Milan en Milan, voor wisselend Vinz, Niek, Bram en Deon. We gaan beginnen… terug denkend aan het vorige duel waarbij de verkeersregels op het park alleen voor de Boys gelden en de scheidsrechter de tel was kwijtgeraakt doordat er ruim 20 of zelfs 21/22 keer gescoord was, zal het mij benieuwen hoe snel het eerste doelpunt valt…

De Boys beginnen zoals altijd goed in de posities en Hardenberg… Hardenberg… verhip…, Hardenberg lijkt vernieuwd te zijn en speelt ook positiespel!! De Boys moeten aan het werk, er moet echt gevoetbald worden het eerste doelpunt valt dus ook niet zomaar even. Mijn oog valt dan ook vooral op de hardenbergse nummer 10, juist ja…! Die met de gele schoenen!! Waar komt deze nummer 10 dan opeens vandaan?! Ik kan hem dan ook eigenlijk niet herinneren van het vorige duel! De Boys werken hard èn goed samen, Tijn schiet de bal op Bram en hij mag zomaar van Hardenberg door het hele veld lopen, komt voor doel en schiet… paal!! Niek in de rebound 1-0! Hardenberg geeft weerstand en het is dan ook de nummer 10 die door het veld slalomt en scoort 1-1! Het gaat tot nu toe nog niet zo gemakkelijk als de vorige keer, maar het samenspel van de Boys is goed. Onze ‘oorlogsgod’ Tijn blokt die vervelende nummer 10 dan ook keer op keer en Tigo en Milan zorgen dat de bal naar voren word gejaagd. Deon paast op Bram, Bram schiet 2-1! Vinz zoals altijd sterk op links voorzet, Bram 3-1. Milan Telman verdedigd zeer sterk en geeft een fantastische paas op Vinz, Vinz die zijn naam eer aandoet ‘de jager’ jaagt weer met de bal op links en op doel 4-1! Deon met een prachtige corner, Tigo op doel en via de kluts scoort hij 5-1. Tja… en dan scoren we best gemakkelijk en door de weerstand van het vernieuwende Hardenberg zien we best wel een mooi spel. Weer geeft Milan Telman een mooie paas op Vinz en wederom via links 6-1!

De tweede helft
Milan Teravest staat in de goal, voor Vinz, Evan, Bram en Milan, achter Tigo, Niek, Deon en Tijn. Tja…. de tweede helft en wat voor een! Vinz die als een malle doorgaat en direct de 7-1 scoort. De achterhoed Tijn, Deon, Tigo en met name Niek zorgen dat Hardenberg geen kans meer krijft. Milan in de goal, weet je nog? De  ‘zeldzame broedvogel’ mag vanochtend staan broeden wat hij wil, Hardenberg is de regie (zelfs met nummer 10) totaal aan het verliezen in het vroomshoopse galleryplay.

Maar dan opeens bedenk ik mij dat het vandaag 05 november is… de dag van het sieraad! Ahha..!! Daarom zie ik dus de mooiste juweeltjes van de vroomshoopse parels. Milan Telman lijkt schoenen van goud te hebben, Tigo met de briljante pases die werkelijk door een ringetje zijn te halen en de diamantjes van Evan die 10-1 en 11-1 verzilverd.

Jeetjemina… wat gaat het nu hard! De doelpunten vliegen je dan ook om de oren!! Ikzelf èn mijn, inmiddels niet meer weg te denken, mobiele kladblok kunnen het dan ook bijna niet meer bijhouden, inmiddels is het dan ook al 15-1!! En daar heb je dan weer Milan met de ‘golden shoes’ hij scoort eenvoudig 16-1 en 17-1. In het slot laat Deon nog weer sterk verdedigend werk zien en samen door het mooie spel van Niek sluit Evan de score af met maar liefst 19-1!

Het vernieuwende Hardenberg, dit keer met nummer 10, had het nakijken tegen het scorende vermogen van de goed spelende Boys en lijkt nog niet helemaal te begrijpen ‘how the cookie crumbles’ 😉 Als ik heel eerlijk ben kijk ik uit naar de wedstrijd van volgende week: JCLE!!

Leave a comment

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl