Sebastiaan Weel uit Almelo was te gast bij Vroomshoopse Boys bij het competitieduel tegen Go-Ahead Kampen. De 39-jarige Almeloër  bezocht de afgelopen 30 jaar meer dan 255 sportparken in geheel Europa. De kenner van vele sportcomplexen maakt het niet uit of hij in een imponerende voetbaltempel van een Champions Leage-deelnemer zit of bij een amateurclub de wedstrijd volgt. In TC Tubantia liet groundhopper Sebastiaan zich ontvallen dat hij De Bosrand van Vroomshoopse Boys even hoog inschat als het befaamde Anfield van FC Liverpool. Vooral de ligging van het complex langs de Bosrand vindt hij prachtig.

Tegen Go-Ahead Kampen vlogen de vonken eraf en Sebastiaan Weel genoot zowel van de spannende wedstrijd als ook van de entourage. De eerste helft was Sebastiaan terug te vinden op de sta-tribune aan de zuid-west kant. In de tweede helft stond hij aan de oostkant dichtbij het Zandstuvebos en zag toen op korte afstand de knappe winnende kopgoal van Go-Ahead. De Boys had volgens Sebastiaan zeker een punt  verdiend tegen Go-Ahead kampen.

Sebastiaan werd gastvrij ontvangen in de bestuurskamer van Vroomshoopse Boys. Hij ontving behalve de presentatiegids 2016-2017 met het unieke Boys-DNA tevens een blauw-gele sjaal van de supportersvereniging van de Boys als aandenken aan zijn bezoek aan de Bosrand. Tevreden toog Sebastiaan Weel huiswaarts en beloofde nog eens terug te komen op een van de mooiste sportparken van Europa.

Leave a comment

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl