In het kader van de voorronde van het beloften toernooi van Sparta Enschede speelden op dinsdagavond 31 oktober de talenten tot en met 21 jaar van Vroomshoopse Boys en Stevo uit Geesteren tegen elkaar. Vanaf de allereerste minuut werd het een boeiend voetbalgevecht op de Bosrand in Vroomshoop van twee teams met aanvallende intenties.
Stef Kikkert opende de score voor de thuisploeg: 1-0. Na de gelijkmaker van de gasten was het Siem Pierik, die de 2-1 namens de Boys op het scorebord bracht. Nog voor rust bracht Stevo de stand in evenwicht: 2-2. In de tweede helft werd het eerst 2-3 en kwam het antwoord namens de thuisploeg weer van Siem Pierik: 3-3.
In de 91ste minuut leken de beloften van Stevo er met de winst vandoor te gaan door te scoren. Het slotakkoord va de Boys kwam van opnieuw van Siem Pierik. In de 93ste minuut scoorde hij zijn hattrick en bepaalde de eindstand van dit heerlijke voetbalgevecht op 4-4. Voor een extra punt in de stand van poule C. werden daarna penalty’s genomen. Sten Runhart, Mats Scholten, Siem Pierik en Stef Kikkert scoorden, terwijl Stevo twee keer mistte. De laatste penalty van Stevo werd gestopt door Boys-keeper Niels Pierik, die in de tweede helft in het veld kwam voor goalie Mark Hanzel.
Door dit resultaat bezet Vroomshoopse Boys nu de gedeelde eerste plaats in de poule met de beloften van TVC’28 uit Tubbergen, gevolgd door Stevo en vv Den Ham. De teams van Vroomshoopse Boys en TVC’28 ontmoeten elkaar dit jaar nog op de dinsdagen 21 november in Tubbergen en op 12 december in Vroomshoop.

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl