Stephan Bloemendal heeft de afgelopen zeven maanden aan het Landstede Topsportcollege in Zwolle de opleiding voor TC-2 van de KNVB gevolgd en succesvol afgesloten. Dat betekent dat Stephan nu bevoegd is om eerste elftallen tot en met de tweede klasse KNVB te trainen en te coachen. Op 27 maart j.l,. was het zover en werd het afsluitende examen afgelegd. Op 20 juni aanstaande vindt de ongetwijfelde feestelijke diploma-uitreiking plaats.

Stephan Bloemendal heeft een jaarlang stage gelopen bij de A-selectie van Vroomshoopse Boys en heeft in die periode opdrachten en examens uitgevoerd. Dat was een leerzame periode in de eerste klasse. Tijdens de TC-2 cursus kwam Stephan nadrukkelijk in aanraking met het leren ontwikkelen van speelwijzen en hoe je selecties daarin het beste kunt wegzetten.

Het komend seizoen 2018-2019 is Stephan trainer-coach van J019-1 en groepshoofd van de JO19 van Vroomshoopse Boys. Stephan heeft al jarenlang de nodige ervaring opgedaan als trainer-coach bij de jeugd van Vroomshoopse Boys. Momenteel is hij trainer-coach van J015-1 en groepshoofd van de JO15. We feliciteren Stephan van harte met zijn mooie diploma en wensen hem voor nu en het komend seizoen veel succes toe.

Leave a comment

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl