Via voorselecties bij de diverse leeftijdscategorieën bij de jeugd van Vroomshoopse Boys sprongen de penaltykillers er al uit. Op de finaledag moest dat waar gemaakt worden op het kunstgrasveld van de Boys op De Bosrand. De keepers Chiel Sickman van de A-selectie van de senioren van Vroomshoopse Boys en Niels Pierik van Boys JO19-1 kregen vele schoten op zich afgevuurd waarvan vele met dodelijke precisie. Daarnaast werden de nodige penalty’s manmoedig gestopt door deze beide klasbakken onder de lat.

Let op de tekst gaat verder onder de foto’s

Bij de jongste jeugd was het Koen Hekman, die zich tot penaltykoning liet kronen. Koen speelde afgelopen seizoen in Boys JO9-3.

Bij de jeugd O11 was het Sophie Meinderink, die de penaltybokaal veroverde. Sophie kwam het afgelopen seizoen in Boys JO10-1 uit.

Bij de jeugd O13 was Jasper Stolwijk, speler van Boys JO13-1, de sterkste.

Tom Dogger, speler van Boys JO15-1, liet zijn voeten spreken en won de felbegeerde penaltybokaal.

Bij de categorie J017 en JO19 was het Joep Vos, speler van Boys JO17-2, die het meest overtuigend met scherp schoot. Joep was daarmee de glorieuze winnaar als opvolger van Matt van de Vegt, die de afgelopen beide edities de penaltybokaal won.

Al met al was het weer een bijzonder geslaagd evenement, die traditiegetrouw op veel publieke belangstelling kon rekenen. Volgend seizoen gaan de scherpschutters van Vroomshoopse Boys zeker op herhaling.

Leave a comment

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl