Aan het eind van het huidige voetbalseizoen neemt Vroomshoopse Boys afscheid van hoofdtrainer Jan-Peter Jonkman uit Meppel en assistent-trainer Henk Harmens uit Wezep. Robert Bosma uit Ootmarsum, nu nog werkzaam als assisttent-trainer van derde divisionist SV Urk, wordt ingaande het seizoen 2023-2024 de nieuwe hoofdtrainer van de A-selectie van de Boys. Clubman Arjan Paters wordt zijn assistent. Arjan heeft deze functie al eerder uitgeoefend bij Vroomshoopse Boys en droeg daarbij ook enkele keren de eindverantwoording. Arjan combineert de functie van assistent-trainer met dat van Hoofd Technische Opleiding bij de jeugd van Vroomshoopse Boys.

René Netters, die nu nog werkzaam is bij de jeugd van Vroomshoopse Boys, wordt ingaande het komende seizoen toegevoegd als tweede assistent aan de technische staf van de A-selectie. René wordt intern opgeleid voor deze functie binnen de staf. De beide teammanagers Wouter Lucas en Henk Oelen blijven ook in het seizoen 2023-2024 aan de selectie van Vroomshoopse Boys verbonden.

Datzelfde geldt voor keeperstrainer Arjan Kok. Zijn contract is onlangs verlengd. Wel gaat de Technische Commissie op zoek naar een nieuwe assistent-grensrechter als opvolger van Arjan Bosch, dei aan het eind van dit seizoen de vlag aan de wilgen hangt.

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl