Afgelopen vrijdag 22 januari werd de actie rondje voor de kantine gestart. Al snel bleek dit een schot in de roos want onze stoutste verwachtingen werden diezelfde avond ruimschoots overtroffen.

Op vrijdagavond werd het systeem nog net niet overbelast, want er waren meteen al +/- 100 donaties. De teller liep dan ook al gauw over de 1000 euro richting de 1500 euro. Deze avond bleek ook een piek te zijn, want hoewel er op de zaterdag nog steeds veel donaties binnenkwamen stokten de donaties rond de dinsdag. Hier en daar kwam er nog een zeer gewaardeerde donatie binnen en dit heeft ons aangebracht op een totaal van 179 donaties, wat een tussenstand oplevert van € 2441,-

Warme gevoelens houden we over aan elke donatie die jullie ons hebben gegeven. Zo zien we dat prachtige blauw geel terug in jullie hart.

Morgenavond om 23:59 stoppen we na een week rondjes voor de kantine te hebben ontvangen. Wij zijn benieuwd of het vat nu leeg is of dat er nog iets inzit. We hebben in ieder geval nog glazen, pitchers, flessen en vaten voldoende  😉

Dus nog één keer vragen we jullie om dit massaal op te pakken en te delen, en kijken we of we samen tot een nog hoger totaalbedrag kunnen komen.

Hopelijk tot snel!

Leave a comment

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl