In deze tijden dat de voetbal(wedstrijden) stil ligt, gaan we nadenken over wat we gepresteerd hebben in het verleden. Wat waren nou mijlpalen binnen onze vereniging. Dit kan zijn op gebied van het winnen van een competitie, tot een bijzondere gebeurtenis bij ons op de Bosrand. Op 4 oktober 2017 brachten wij op onze website het onderstaande bericht naar buiten. Een bericht wat in goede aarde viel bij onze bezoekers want het stond binnen no-time op nummer 1 van meest gelezen artikel. Nu bijna drie jaar later is het nog steeds een van de meest gelezen berichten op onze website. Een mooie terugblik naar de spelers Eva, Duncan, Niek, Rick en Max die op dit moment allen nog spelen in verschillende selectieteams binnen de Vroomshoopse Boys!

_________

Gepubliceerd op: 4 oktober 2017

De afgelopen week kregen wij tot onze tevredenheid te horen dat maar liefst vier jeugdspelers gescout waren voor de regio selectie van de KNVB en er één jeugdspeler is gescout voor de jeugdselectie van BVO FC Twente. Dit gaat om de spelers Eva Trienen, Duncan Kelder, Niek Wessels en Rick Nieuwlaar allen spelend in de JO13 jeugd voor de KNVB Selectie en Max Elferink spelend in de JO11 jeugd voor de selectie van BVO FC Twente.

Als club mogen wij hier uiteraard erg trots op zijn. Jongens en meisje, gefeliciteerd! En we kunnen bij die felicitatie ook de trainers, leiders en ouders betrekken.  Op het complex van Hatto Heim in Hattem vindt de selectie plaats voor Duncan, Niek en Rick op maandag 9 en 23 oktober. Ze spelen met de JO12 jeugd van district Zwolle/Steenwijk. Op het complex van Sportclub Rijssen in Rijssen vindt de selectie plaatst voor Eva op woensdag 11 en 18 oktober en 1 november. Zij speelt met de JO12/JO13 jeugd van district Enschede/Doetinchem. Max is reeds gestart met zijn traject, hij traint hiervoor iedere woensdagmiddag op het complex van SVZW in Wierden.

De jeugdscouts en jeugdtrainers van profclubs volgen de ontwikkelingen op de voet, zo geeft de KNVB aan. Wij zijn blij dat deze talenten bij de jeugd Vroomshoopse Boys voetballen. Veel succes bij jullie selectiewedstrijden/trainingen!

Leave a comment

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl