The Boys are back in town!

Boys f6 – Kloosterhaar f2

Competitie

17-09-2016

Vandaag is het de beurt aan het zwart-witte Kloosterhaar f2 dat komt spelen tegen De Boys f6. We weten niet goed wat we van Kloosterhaar kunnen verwachten en vermoeden vooraf dat het een spannende wedstrijd zal worden. De scheidsrechter blijkt te ontbreken… In overleg met Kloosterhaar neemt Danielle deze taak op zich.

Niek wilde zo graag keepen, hij staat de eerste helft in de goal. We gaan beginnen! Na de nederlaag op Mariënberg zijn de jongens getergd tot op het bot om te winnen. Al snel overheersen de Boys op de helft van Kloosterhaar, de verdediging staat sterk en weten de ballen goed in de voorhoede te krijgen. Bram zet een strakke corner voor en Tijn scoort 1-0 Milan Teravest en Tigo weten goed over te spelen voorin Tijn scoort 2-0 de ‘oorlogsgod’ lijkt lekker op dreef te zijn.

De Boys ogen te sterk te zijn voor Kloosterhaar, Deon Sneijder excuus Snijders 😉 werkt hard door het veld en krijgt de bal bij Bram 3-0.

Vinz, zijn naam schijnt ‘de overwinnende’ te betekenen en dan ook nog De Jager als achternaam hebben..!! Nou, dat heeft Kloosterhaar geweten, hij weet samen met Deon en Milan Telman alle ballen bij de voorhoede te krijgen.

De jongens lijken toch dat ene idee van Johan Cruijff te hebben vast gehouden ‘als wij de bal hebben, kunnen zij niet scoren’ Kloosterhaar heeft geen kans. Tijn, Deon, Milan, Tigo en Bram weten de ruststand op 9-0 te zetten, terwijl Niek naar eigen zeggen heerlijk stond te ‘chillen’ in de goal.

De 2e helft; dit keer staat Deon in de goal. Binnen de 1e minuut weet Bram als meevoetballende verdediger 10-0 te scoren. Niek met een enorme pegel op doel 11-0. Vinz scoort uit een strakke corner van Tigo 12-0. De doelpuntenregen of liever gezegd stortbui lijkt niet op te houden… Milan Teravest 20-0. Door een iets wat partijdig geworden scheidsrechter 😉 weet Kloosterhaar toch nog te scoren 20-1

Het samenspel als team was vandaag top! En wat is er al veel geleerd! Alla Louis van Gaal: The 3 points stay inside 🙂