Vroomshoopse Boys is erin geslaagd om alle trainersposten voor het seizoen 2019-2020 in te vullen. De Technische Commissie (TC) leverde daarmee knap werk en was er tijdens de winterstop knap druk mee. Gelukkig ging alles naar wens en weten ons verzekerd van een kwalitatief goed trainerskorps het komende seizoen. Dat is ook nodig gelet op de sportieve ambities van Vroomshoopse Boys, verwoord in het technisch beleidsplan “Gezonde Ambitie”.

Zoals bekend is trainer Jan-Peter Jonkman uit Meppel ingaande het seizoen 2019-2020 aangetrokken als nieuwe hoofdtrainer van de A-selectie van de senioren. Jan-Peter Jonkman is benoemd voor twee seizoenen en volgt daarmee de aan het eind van dit seizoen scheidende hoofdtrainer Karlo Meppelink op. De TC en in het verlengde daarvan het bestuur is er ook in geslaagd om het contract met assistent Henk Harmens uit Wezep met nog eens twee seizoenen te verlengen.

Nog meer positief nieuws van het eerste elftal: de teammanagers Henk Oelen en Egbert Runhart gaan ook het komende seizoen 2019-2020 door.

Met trainer Reinier de Jong, trainer-coach van het tweede elftal, was eerder al overeengekomen dat hij ook volgend seizoen de B-selectie traint. Ook Richard Willems gaat volgend seizoen door, zowel bij de B-selectie als trainer-coach van het derde elftal van Vroomshoopse Boys.

Dan de groepshoofden bij de jeugd. Bijna allen gaan ze door. Dat betekent dat Stephan Bloemendal bij de jeugd onder 19 blijft, Gerjan Kosters bij de JO17 en Jeroen Bos bij de JO15. Verder blijven Alexander Fokkert bij de JO13 en Tim van der Kolk bij de JO11. De tweelingbroers Jesper en Sil Derks zijn dit seizoen groepshoofden van JO9 en trainen en coachen JO9-1. Ingaande het seizoen 2019-2020 zal Jesper Derks dat alleen doen.

Henk Beldman heeft onlangs de coordinatie van het meisjes- en damesvoetbal op zich genomen. De coordinatie van de F-league gebeurt de tweede helft van dit seizoen door Freek Drees. Mooi dat deze ervaren herintreder ons uit de brand helpt als opvolger van Danielle Bosch, die bij de JO9-7 actief wordt. Voor het komende seizoen wordt zeker in de dan ontstane vacature bij de allerjongsten voorzien. Daarmee is de cirkel helemaal rond wat de trainers bij Vroomshoopse Boys betreft.

Leave a comment

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl