De vakantie zit er bijna weer op. Dat betekent dat het nieuwe seizoen gaat beginnen! Bij deze even wat praktische informatie over de start van het seizoen.

Alle jeugdtrainingen starten weer in de week van maandag 26 augustus. Tenzij anders aangegeven door je trainer(s). Sommige teams starten een week eerder. Dat is voor elk team mogelijk. Ook zien jullie bij dit bericht het trainingsschema voor komend seizoen staan. Graag dit schema aanhouden. De keepertraining wordt nader ingepland.

Wanneer je als trainer zijnde nog geen of niet de juiste sleutels hebt, kan er contact worden opgenomen met de materiaalman van de Vroomshoopse Boys, Jaap Wuite. Hij heeft zich eerder al op de site geïntroduceerd. Het telefoonnummer van Jaap is 06-23744173.

De groepshoofden en coördinatoren zijn er in geslaagd om voor het grootste gedeelte van de teams passende trainers en leiders te vinden. Een mooi resultaat! Helaas geldt dit nog niet voor alle teams. Komende week staan er een aantal acties op de planning om ook voor deze teams een geschikte oplossing te vinden! Deze teams (lees: ouders) zijn afgelopen week daarvan de hoogte gebracht door desbetreffende coördinator.

VTON
Ook dit seizoen kunnen onze trainers weer gebruik maken van de VTON app. Een app waarin trainers, op alle niveaus, kant-en-klare oefeningen vanaf kunnen halen. Als het nu om dribbelen, passen en trappen, techniekvormen of partijtjes gaat; alles staat deze handige app! Komende week kunnen alle trainers een mailtje verwachten, waarin staat dat zij gekoppeld zijn aan het team. De app kan gedownload worden in de play-store. Ook wordt er eind september/begin oktober een avond georganiseerd, waar iemand van de organisatie van VTON ons meer ins en outs geeft over de app. De uitnodiging volgt later.

Bij vragen of onduidelijkheden kan er met Tim van der Kolk (06-30399109) contact worden opgenomen.

Download hier het trainingsschema

Leave a comment

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl