Alle leden, donateurs, supporters en sponsors van Vroomshoopse Boys, zowel jong als oud, worden van harte uitgenodigd om het nieuwe jaar 2017 samen te beginnen.

Op zaterdagmiddag 7 januari gaan we het kerstdiner en de oliebollen er uitlopen met een mooie Nieuwjaarspuzzeltocht, die door de activiteitencommissie van Vroomshoopse Boys is uitgezet. Vanaf 13.30 uur kan iedereen vanaf de kantine ’t Flierhuus al dan niet in groepsverband starten met deze afwisselende wandeltocht door de fraaie en bosrijke Vroomshoopse dreven. Onderweg wacht weer een stop met een versnapering en bij terugkeer in de kantine is er traditiegetrouw snert en patat voor de deelnemers. We hopen dat velen, zoals jong en oud, van de Boys-familie op een samen op een gezellige en gezonde wijze aan het nieuwe jaar gaan beginnen.

De aansluitende nieuwjaarsreceptie in onze kantine begint om 16.30 uur. De beste wensen voor 2017 kunnen worden uitgewisseld. Op de TV in de kantine is een overzicht te zien van een actief jaar van Vroomshoopse Boys, dat samengesteld is door onze webmaster Alexander Fokkert. Voorzitter Dick Netters, zoals bekend treedt hij in september 2017 uit het bestuur, houdt aan het begin van de receptie z’n laatste nieuwjaarsspeech, deze keer vanaf het nieuwe spreekgestoelte. Daarna is er vrij drinken en een hapje ontbreekt niet. De receptie duurt tot uiterlijk 18.30 uur. Tot ziens op zaterdag 7 januari 2017.

 

Leave a comment

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl