Zoals bij iedereen inmiddels wel bekend is, zijn de corona maatregelen versoepeld per 11-05-2020. Door deze versoepeling mogen senioren ook weer in de buitenlucht trainen.

Om invulling te kunnen geven aan het trainingsschema is ervoor gekozen om per week een schema op te gaan stellen.

Voornaamste reden hiervoor is dat het huidige seizoen ten einde loopt en dat er vanaf juni gestart gaat worden met training voor de nieuwe selecties.

We trainen nog twee weken in de maand mei. Aankomende week (week 21) wordt er op donderdag en vrijdag niet getraind i.v.m. Hemelvaartsdag.

Elk team heeft deze week minimaal 1 ‘doordeweekse’ training (tenzij je aangegeven hebt niet meer te gaan trainen) en de zaterdag is op aanvraag beschikbaar voor een tweede training.

Wil je op zaterdag trainen? Stuur dan uiterlijk op de woensdag voorafgaand aan de zaterdag een mail naar: tc@vvvroomshoopseboys.nl

Wil je in juni doortrainen? Ook dan graag een verzoek naar tc@vvvroomshoopseboys.nl

Bovenstaande geldt voor alle teams!

Er kan niet getraind worden als je team niet vermeld is in het trainingsschema. Er worden op basis van de aanvragen schema’s gemaakt, zodat er ten allen tijde een corona-verantwoordelijke op het sportpark aanwezig is.

Het Plan van Aanpak, zoals deze op 1 mei 2020 op de website is geplaatst, blijft van toepassing! Ook voor de senioren geldt: kom zoveel als mogelijk op de fiets en fiets niet in groepen van en naar het sportpark!

Hieronder het trainingsschema voor aankomende week (week 21).

Download hier het vernieuwde trainingsschema

Het schema voor week 22 volgt aan het eind van deze week.

 

Leave a comment

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl