Coördinator prestatieteams senioren.
De coördinator prestatieteams senioren is lid van de TC en zorgt voor een optimale samenwerking tussen de trainers/leiders van de Senioren Prestatie-teams en zorgt ervoor dat men de taken uitvoert zoals omschreven in ‘Gezonde Ambitie’.

Coördinator recreatieteams senioren
De coördinator recreatieteams senioren is lid van de TC en zorgt voor een optimale samenwerking tussen de trainers/leiders van de Senioren recreatie-teams en zorgt ervoor dat men de taken uitvoert zoals omschreven in ‘Gezonde Ambitie’.

Coördinator keepers
De coördinator keeper is lid van de TC verantwoordelijk voor de aansturing van de keepers ( en keeper-trainers) en zorgt ervoor dat men de taken uitvoert zoals omschreven staan in de ‘Gezonde Ambitie’

Leider voor het 2e seniorenteam.
Als leider bent u de manager van het team. U bent de contactpersoon tussen de spelers, de trainer, Vroomshoopse Boys en andere verenigingen, tevens begeleid u het team rond wedstrijddagen en toernooien.

Assistent- Scheidsechter voor het 3e seniorenteam.
Een assistent-scheidsrechter (ook wel lijnrechter of grensrechter genoemd) is een persoon die bij sportwedstrijden de hoofscheidsrechter bijstaat in zijn beslissingen.

Interesse? Neem contact op met: Tom Heideman – TC@vvvroomshoopseboys.nl

Leave a comment

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl