De veiling van de Vroomshoopse Boys die afgelopen vrijdag online kwam, is razendsnel uit de startblokken gekomen. Het gehele weekend zijn er verschillende biedingen geweest op de eerste 20 artikelen! Het doet de commissie goed om te zien dat de veiling leeft.

De eerste dagen is er al een een totaalbedrag van € 2113,50 bij elkaar geboden. Hoewel dit niet allemaal pure winst betreft is dit zeker een goed begin als ondersteuning voor de nieuwbouw van de kantine.

Meld je aan op de speciale veiling website: www.vvvroomshoopseboys.nl/veiling. En bied mee op de eerste 20 prachtige veiling items.

Uitgelicht 
Zo kun je 1 minuut lang gratis winkelen in de Supercoop. Inmiddels is het bod gestegen naar € 70,- maar dit een schrijntje van de artikelen die jij allemaal in je winkelwagen kunt stoppen tijdens een minuut gratis winkelen bij de Supercoop. Plus dat u dit niet alleen voor u zelf doet maar ook ons als Vroomshoopse Boys er enorm bij helpt om de nieuwe kantine te realiseren.

Bied mee!

(tekst loopt door onder de afbeelding)

Ook kunt u uiteraard mee bieden op de overige 19 items die op dit moment online staan!

Zo is er een waardecheque van € 125,- voor een opblaas toestel van Dennis Verhuur, dit is toch geweldig voor uw volgende feestje. Of een mooie luxe rieten fietsmand van Simon Kuiper waar u nog veel fietsplezier mee kunt beleven.

Bekijk het op onze veiling site.

Leave a comment

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl