Na vele jaren was het gisteren weer eens zover: het jaarlijkse darttoernooi in de kantine van de Vroomshoopse Boys. Maar liefst 41 deelnemers met afgetrainde dartlichamen kwamen naar de kantine om een gooi naar de prijzen te doen. De hete balletjes van de Champions League loting werden gebruikt en de poules werden gevormd. Iedereen werd verdeeld over de poule des doods, een EK-poule, een poulet noir, een modderpoel en de Boys 6 poule.

Double Darts Oelen en Marc Veldhuis verzorgden de organisatie voor het evenement en het superduo Henk en Roelf hadden het druk achter de bar. Waarvoor hartelijk bedankt namens iedereen!

In de poulefase werd er nog niets best gegooid. Bij veel darters was hun BMI hoger dan hun scorend gemiddelde. Echter, een paar kwaliteitsinjecties vanuit de tap maakten het verschil en zo werd het toch nog spannend. Na de poulefase volgden een knock-outfasemet een winnaarsronde en een verliezersronde. In de winnaarsronde bleven alleen de beste darters over en in de verliezersronde bleven de dapperste tellers over.

In de verliezersronde stonden Sten Runhart en Jos Hutten tegenover elkaar. Jos kroonde zich de winnaar van de verliezers, Sten kroonde zich de verliezer van de verliezers. In de finale van de winnaarsronde mochten Bert Verschoor en Niels Elzinga gaan uitmaken wie de beste darter van de avond was. Het was Bert die de finale en daarmee het toernooi wist te winnen.

We kunnen terugkijken op een mooi en gezellig toernooi in de kantine. Hopelijk kunnen we ook al vooruitkijken naar een darttoernooi in de nieuwe kantine!

Met vriendelijke groet,

Donnie

P.S. ik sta nog steeds op dubbel 1, kan iemand me helpen? Ik wil graag naar huis

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl