Afgelopen week zijn er versoepelingen aangekondigd, die vanaf 3 maart 2021 ingaan. Dat betekent dat spelers onder de 27 jaar weer mogen trainen. Echter is de avondklok nog steeds van kracht en levert dit weer talloze uitdagingen op.

De avondklok is in ieder geval van kracht tot 15 maart 2021. Dat betekent dat de komende twee weken tot uiterlijk 20:45 getraind kan worden. Praktisch gezien komt het laatste blok in het trainingsschema daarmee te vervallen.

Daarnaast bestaat de kans voor de A-categorie jeugd nog dat de competities worden hervat. Deze teams hebben maar enkele weken voorbereidingstijd, indien er wordt besloten de competitie alsnog te hervatten.

De komende twee weken zal het hoofdveld dan ook op maandag t/m donderdagavond worden gebruikt om de teams zoveel als mogelijk trainingsruimte te bieden.(zowel Sportlust als Vroomshoopse Boys).
De teams die nog kans op hervatting van de competitie hebben krijgen daarin wel voorrang.

Voor de overige teams geldt dat de vrijdagavond en zaterdagen volop ruimte is om te trainen.
Vrijdagavond is veld 5 (Kunstgras) beschikbaar en op zaterdag is er nog meer ruimte op het sportpark.

Wil je daar gebruik van maken, mail het even naar tc@vvvroomshoopseboys.nl

We snappen echt dat iedereen die mag trainen ook graag weer wil trainen. Maar het is even behelpen zolang de avondklok nog van kracht is. Daarnaast is het advies om voorzichtig weer op te starten, aangezien er maanden niet getraind is door spelers tussen de 18 en 26 jaar.

We hopen op ieders begrip.

Met vriendelijke groet,

Tom Heideman
Voorzitter Technische Commissie
v.v. Vroomshoopse Boys

Leave a comment

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl