Vliegende start glazen kantine light bij Vroomshoopse Boys
Het decor is op zich al mooi. Dat is de bouwput van het nieuwe clubgebouw van Vroomshoopse Boys op de Bosrand. De eerste contouren worden langzamerhand zichtbaar na het slopen van de tribune, grondwerkzaamheden en het heiwerk. De enthousiaste organisatoren van de glazen kantine light-actie van Vroomshoopse Boys worden daardoor alleen maar gestimuleerd. De actiethermometer geeft momenteel een ‘kwik’ van € 110.000,00 door eerdere acties aan. De gevoels- en geldtemperatuur kan alleen maar stijgen en de start op woensdagavond 27 december was veelbelovend. Na het dartoernooi voor de jeugd was het ’s avonds tijd voor een bierproeverij en een wijnproeverij, die meer dan 160 fijnproevers trokken.

Aansluitend leidde de ‘man met de hamer’ veilingmeester Dennis Jongeneel vanaf 22.00 uur als een ware ‘euro-maestro’ een gevarieerde veiling met prachtige aanbiedingen. Er werd tot middernacht stevig geboden en dat betekende een mooie bijdrage aan de nieuwbouw van het clubhuis van Vroomshoopse Boys en meteen een vliegende start van de glazen kantine light-actie.

Op donderdag 28 december was de kantine weer een feestelijk centrum van vele activiteiten. De ervaren DJ’s uit eigen Boys-gelederen Jeffrey Laarman, André de Raaf, Bastiaan Dubbink en Jan Willem Drees draaiden op verzoek vele plaatjes, die via de site www.vvvroomshoopseboys/donatie konden worden aangevraagd. Dat gaat tot en met het eind van deze glazen kantine light-actie op vrijdag 29 december door.

De stemming zat er al direct geweldig in en werd nog verhoogd door een feestavond met een live optreden van zanger Joy Woelders. Dit kwam alleemaal mooi in beeld op de site van Vroomshoopse Boys. Activiteiten als een autopuzzeltocht, een vossenjacht, bierkrat zitten, een pub quiz en een escape room tekenen de laatste twee dagen van de glazen kantine light. Op vrijdagavond 29 december komt de apotheose met de bekendmaking van het eindbedrag van de actie.

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl