Het zeven tegen zeven-voetbal op de vrijdagavonden neemt een grote vlucht bij Vroomshoopse Boys. Dit nieuwe fenomeen groeit uit tot een groot succes. Vanaf dit seizoen 2023-2024 zijn er vier toernooien gepland met per team drie wedstrijden van twintig minuten in het najaar en vier in het voorjaar. Vroomshoopse Boys heeft daarvoor vier teams ingeschreven: drie teams 18+ bij de mannen en één team bij de vrouwen.

Overheerst de Olympische gedachte dat deelnemen belangrijker is dan het winnen? Ja en nee. Het spelplezier staat bovenaan, maar wedstrijdjes winnen is en blijft ook wel lekker. Zo ook op vrijdagavond 17 november op het kunstgrasveld aan de zuidwestelijke kant van het sportcomplex De Bosrand, waar op halve velden de wedstrijden werden gespeeld.

Vroomshoopse Boys 18+ 2 werd kampioen in een poule met SV Almelo, Voorwaarts uit Westerhaar-Vriezenveensewijk en Vroomshoopse Boys 18+ 3. Van de 12 wedstrijden werden er maar liefst 11 door Vroomshoopse Boys 18+ 2 gewonnen en werd er één gelijkgespeeld. Dat betekende de titel in de najaarscompetitie en dat ging gepaard met spetterend blauw-geel vuurwerk en echte kampioensmedailles. De trotse kampioenen zijn Renz Hekman, Jacco Kottier, Sander Kottier, Michiel Lukas, Dennis Meulman, Jos van de Poll, Alwin Postma, Jannick Smit, Jasper Snoeijer, Camiel Snoeijer, Jack Spijk en Michel Veltman.  De leiders van het kampioensteam zijn Gerjan Kosters, Herbert Mazenier en Tom Staarman.

Dat de aansluitende zogeheten derde helft met ook nog live muziek in de Boys-kantine afgelopen vrijdagavond beregezellig was, behoeft geen betoog. In het voorjaar van 2024 wordt de draad op de vrijdagavonden weer opgepakt door de vier Boys-teams en hun tegenstanders.

 

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl