Organisatoren Wouter Nieboer en Egbert de Jonge kunnen tevreden terugkijken op een bijzonder geslaagd voetvolleytoernooi. Dinsdagavond streden een dozijn teams om de winst in het Jubileumtoernooi. Uiteindelijk wonnen Rutger Schrijver, Leon Dogger, Robin Drenthen en Jelle Drees op techniek en spelinzicht.

Egbert de Jonge, ook als voorzitter van de Jubileumcommissie actief, vond het voetvolleytoernooi gesmeerd lopen. “De sfeer was opperbest op veld 1”, aldus de zilvergrijze Boys-man. “Met dank aan Wijnand Netters, die de hele middag lijnen heeft lopen zetten op het gras. En Henk Klaren heeft ook een hoop werk verzet. Chapeau!”

Samen plezier maken was de hoofddoelstelling. De Jonge constateerde, tussen de veldjes door lopend, tevreden dat daar ruimschoots aan voldaan was. “Na afloop gingen enkele teams gewoon door met tegen elkaar spelen. Ze wilden het veld helemaal niet meer af. Prachtig toch?” En wat krijgen de winnaars? “Een biertje in de feesttent en eeuwige roem”, glimlacht De Jonge met een brede grijns.

Leave a comment

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl