Op zaterdag 1 juni wordt onze gezellige familiedag weer gehouden, en dit jaar belooft het een extra feestelijke editie te worden! We vieren namelijk ons 80-jarig jubileum op deze dag!

9:00 uur – aftrap beachsoccer toernooi|
Om trappen af met een fantastisch beachsoccer toernooi voor de jeugd! De parkeerplaats wordt omgetoverd tot een groot strand met 2 voetbalarena’s waar onze jeugd de hele dag onderling een toernooi zal spelen. De exacte tijden voor aanvang van de wedstrijden worden gecommuniceerd via de trainer/leider van de jeugdteams.

Rondom de beachsoccer arena’s kun je plaatsnemen op een groot, gezellig terras om te genieten van een heerlijk hapje en drankje. Voor de kinderen is er een springkussen en een buikschuifbaan, voor gegarandeerd speelplezier!

10:00 uur – start fietspuzzeltocht
Om 10:00 uur is iedereen weer van harte welkom om mee te doen aan onze traditionele fietspuzzeltocht. Geniet van de prachtige omgeving en puzzel er lustig op los. Er zijn weer leuke prijzen te winnen!

12:30 uur – huldiging kampioenen MO-17
Om 12:30 zullen we onze meiden uit MO-17 huldigen.

17:30 uur – huldiging kampioenen
Om 12:30 zullen we al onze andere kampioenen worden gehuldigd.

We nodigen iedereen uit om hierbij aanwezig te zijn om deze toppers toe te juichen!

18:00 uur – Presentatie nieuwe wedstrijdkleding
Na een woordje van onze voorzitter zal onze nieuwe kledinglijn worden gepresenteerd.

18:30 uur – Eerste steenlegging
De eerste steenlegging voor onze nieuwe clubhuis. Een symbool van vooruitgang, samenwerking en dankbaarheid voor de inzet en steun van vele mensen. Waardoor dit project mogelijk gemaakt is.

Kortom het belooft een fantastische dag te worden. Iedereen is van harte welkom op onze familiedag. Neem gezellig iedereen mee – papa, mama, broertjes, zusjes, opa, oma, vriendjes, vriendinnetjes enzovoort. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Kortom, het belooft een geweldige dag te worden!

We zien jullie graag op zaterdag 1 juni!

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl