Op woensdagavond 25 mei vertrok een bus met een grote groep sponsoren van Vroomshoopse Boys vanaf de Bosrand richting Lemele. Daarnaast gingen meerdere sponsoren met eigen vervoer op weg naar een gezellige avond in die plaats bij Pitch & Putt. De sponsoren kregen een warm welkom van de sponsorcommissie van Vroomshoopse Boys. Dank werd gezegd voor de loyale en onvoorwaardelijke steun, ook tijdens de afgelopen coronaperiode.

De sponsoren stortten zich vervolgens vol overgave en met zichtbaar plezier op het golfen, waarbij akelige precieze slagen en afzwaaiers elkaar aflosten. Strijd was er volop bij dit toernooi en dat past wel bij het karakter van Vroomshoopse Boys. Uiteindelijk kon er maar één winnaar zijn. Het team, bestaande uit Jan Spijkers (SJ Reklame), Gert Koekkoek (Vleesgrossierderij Koekkoek), Arjan Poelarends (Wonen en project Poelarends) en Gerjan Nieboer (bestuurslid commerciële zaken van Vroomshoopse Boys) wonnen onder ovationeel applaus de grootste beker.

Belangrijkste elementen waren uiteraard het spelplezier en de onderlinge ontmoeting. Het aansluitende buffet viel bijzonder in de smaak, evenals de drankjes. De jonge Vroomshoopse band the Rockaholics gaf een aansprekend live optreden ten beste en dat verhoogde de toch al prima stemming alleen maar. Zelfs werd er in het feestgedruis nog een heuse en spontane polonaise gelopen. De sponsorcommissie van Vroomshoopse Boys kan terugzien op een volop geslaagde avond vol gezelligheid, waarbij de band met de sponsoren bevestigd en verstevigd is.

Leave a comment

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl